Orres trädgård

UPPSKJUTET Trädgårdsbesök hos Tina och Johan Orre

uppskjutet till september / oktober 
Kvartstigen 1, Stenhamra

En trädgård med ett rikt utbud av både vanliga och mindre vanliga buskar, perenner och lökväxter. Damm med bäck. Växthus och grönsaksland.

Tina och Johan Orre berättar:
När man träder in genom grinden är det första man möter ett naturligt stenparti med berghällar och porlande vatten. Vandrar man sedan vidare kommer man till den formella delen av trädgården med gräsmatta och rabatter kantade av lavendel och klippt buxbom. I den del som vi kallar
trädgårdslunden trivs småbuskar, perenner och lökväxter och när man följer den mjukt slingrande stigen är det lätt att tiden bara försvinner – det finns ju bara så mycket att upptäcka.

Så småningom kommer man fram till bäckravinen med sitt porlande vatten som mynnar ut i dammen där näckrosorna blommar. Trädgårdens storlek 4000 kvm. Trädgårdens ålder 5 år.
Varmt välkommen till oss!

Samåk gärna ni som åker bil så räcker de närmast belägna parkeringsplatserna. Med kommunala färdmedel tar det cirka 35 minuter från Brommaplan (hållplats F) till Stenhamra Centrum. Från Stenhamra Centrum är det en promenad på 1200 meter.

Tina och Johan erbjuder kaffe med kaka för 30 kr. Välkomna!
Anmälan: Görs via e-post till info@vasterortstradgard.se senast 2 dagar före aktivitet.