Medlemskap

Västerorts Trädgårdssällskap

Västerorts Trädgårdssällskap är en ideell förening med cirka 450 medlemmar vars syfte är att under trivsamma former öka vårt kunnande om trädgård. Våra medlemmar bor huvudsakligen i Västerort, Solna, Sundbyberg och på Mälaröarna i Stockholms län.

Vi är en av Riksförbundet Svensk Trädgård ca 160 lokala trädgårdsföreningar runt om i landet. Som medlem hos oss är du också medlem i Riksförbundet och får, förutom våra aktiviteter här i programmet, ta del av alla deras medlemsförmåner; tidningen Hemträdgården sex gånger om året, fri trädgårdsrådgivning, erbjudande om kurser, resor och rabatter. Du är också försäkrad när du tar del av våra aktiviteter utifall något skulle hända.

Ett medlemskap hos oss 2023 kostar 365 kr (varav 90kr tillkommer Västerorts Trädgårdssällskap).
Vill en till i familjen bli medlem kostar det 405 kr för familjen som bor på samma adress.

Västerorts Trädgårdssällskap arrangerar 15 – 20 aktiviteter om året. Det är intressanta föredrag, utflykter, trädgårdsbesök och plant- och knölbytardagar. Ibland har vi lotteri med trädgårdsrelaterade vinster.
Vi har en trevlig gemenskap medlemmar emellan.

Praktisk information:
Inför varje aktivitet skickar vi ut en inbjudan via mejl.
Då anmäler man sig senast 2 dagar före aktiviteten så att vi kan meddela talaren som ofta vill veta och styrelsens fikagrupp kan beräkna åtgång av kaffe och fikabröd.

Kostnader: Vi tar 50 kr i entré till alla aktiviteter, om inget annat anges, inkl. kaffe/te och fikabröd.
Gäster betalar 100 kr totalt. Det bidrar till att täcka något av våra kostnader för föredragshållaren
och hyra för lokalen.
Lokal om inget annat anges är just nu: Kyrkosalen i Bromma Folkhögskola, Åkeshovsvägen 29, Bromma.
Närmaste T-bana Brommaplan eller Åkeshov. 10 minuters promenad. Parkering finns.

Vår Facebook – kom med du också! Sidan är privat så endast medlemmar kan se det som publiceras.

Hjärtligt välkommen som medlem!

Så här gör du för att bli medlem:
Gå in på Riksförbundet Svensk Trädgårds hemsida och fyll i ett formulär där: Bli medlem i Svensk Trädgård! – Riksförbundet Svensk Trädgård (svensktradgard.se)

Dina personuppgifter är trygga med oss
Du kan vara trygg med att Västerorts Trädgårdssällskap hanterar dina personuppgifter i enlighet med lagen. Det innebär att uppgifterna är konfidentiella, lämnas absolut inte ut till tredje part och hanteras internt endast av ordförande och sekreterare i styrelsen. Det vi har hos oss är dina kontaktuppgifter för att kunna nå dig främst med informationsmejl och årsfaktura. Vi följer också vår paraplyorganisation Riksförbundet Svensk Trädgårds policy – här kan du läsa den i sin helhet: http://www.tradgard.org/dataskyddspolicy/

Undrar du något så ta gärna kontakt med någon i styrelsen eller mejla din fråga till info@vasterortstradgard.se.

Styrelsen Västerorts Trädgårdssällskap