Medlemskap

Välkommen att bli medlem i Västerorts Trädgårdssällskap!

De flesta av våra medlemmar bor på Mälaröarna eller i Västerort.
Men alla trädgårdsintresserade är välkomna som medlemmar hos oss!

Vi arrangerar 15 – 20 aktiviteter om året. Det är intressanta föredrag, utflykter, trädgårdsbesök och plant- och knölbytardagar. Vi har en möteslokal på Tempus, T-bana Åkeshov där de flesta föredragen hålls. Vi har en trevlig gemenskap medlemmar emellan.

Vart annat år arrangerar vi också en trädgårdsmarknad på Åkeshofs slotts borggård där du som medlem kan, om du vill, vara med och sälja till exempel egenodlad frukt, grönsaker, rotfrukter, honung eller egentillverkade trädgårdssaker.

Ett medlemskap i Västerorts Trädgårdssällskap 2021 kostar 340 kr för enskild och 380 kr för ett familjemedlemskap.
Mötena är gratis för medlemmen och en gäst betalar 50 kr i inträde. Vid varje möte erbjuds smörgås, fikabröd och kaffe/te för 40 kr. Ibland har vi lotteri med trädgårdsrelaterade vinster.

Som medlem hos oss är du också medlem i vår paraplyorganisation Riksförbundet Svensk Trädgård. Förutom våra aktiviteter, har du följande förmåner:

· Gratis trädgårdsrådgivning på telefon 08-758 86 36 eller via e-post
· 6 nummer av tidningen Hemträdgården
· Förmånliga rabatter
· Erbjudanden om kurser och resor

 

Så här gör du för att bli medlem:
Mejla oss helt enkelt en önskan om att bli medlem. Mejla till info@vasterortstradgard.se.
Du kan också komma på en föreläsning och fylla i ett ansökningsformulär på plats.

Ange fullständiga kontaktuppgifter: namn och adress, telefonnummer och inte minst din mejladress för att vi skall kunna nå dig med inbjudan till föredragen samt kunna meddela om det blir i sista minuten ändringar av någon anledning.
Hjärtligt välkommen som medlem!

 

Dina personuppgifter är trygga med oss
Du kan vara trygg med att Västerorts Trädgårdssällskap hanterar dina personuppgifter i enlighet med lagen. Det innebär att uppgifterna är konfidentiella, lämnas absolut inte ut till tredje part och hanteras internt endast av ordförande och sekreterare i styrelsen. Det vi har hos oss är dina kontaktuppgifter för att kunna nå dig främst med informationsmejl och årsfaktura. Vi följer också vår paraplyorganisation Riksförbundet Svensk Trädgårds policy – här kan du läsa den i sin helhet: http://www.tradgard.org/dataskyddspolicy/

Undrar du något så ta gärna kontakt med någon i styrelsen eller mejla din fråga till info@vasterortstradgard.se.

Styrelsen Västerorts Trädgårdssällskap