Välkommen till ett nytt trädgårdsår med oss alla i Västerorts trädgårdssällskap!

Välkommen till årets aktiviteter som går i hållbarhetens tecken. Vi blir dagligen påminda om betydelsen av att värna om världens ändliga resurser. Var med och uppdatera dig inom utvecklingen från jord till bord.
Årets program finns i sin helhet här på hemsidan under fliken PROGRAM. Före varje aktivitet skickar vi ut en inbjudan på mejl. Eventuella ändringar i programmet annonseras också via mejl och på hemsidan. Så håll utkik!

Styrelsen
Västerorts Trädgårdssällskap

Som en service till våra medlemmar skickar vi ut inbjudningar till nära förestående arrangemang i god tid för anmälan. Om du är medlem och vill ha dessa inbjudningar, skicka din mejladress och ditt namn till info@vasterortstradgard.se.

Sällskapets sista sammankomst för 2016 är genomförd och året börjar lida mot sitt slut.

Ett fullmatat programblad för 2017 kommer att skickas ut till alla medlemmar i början av januari men redan nu kan vi nämna att trädgårdsmarknaden på Åkeshovs slott är tillbaka sista söndagen i augusti.
Vi ser fram emot en marknad med digert utbud, mycket ätbart och lokalt tillverkade saker med trädgårdsanknytning. Börja planera för odling och skörd till marknaden redan nu!

Under 2017 blir det även flera spännande trädgårdsbesök, workshoppar och föredrag. Först ut är vår vice ordförande Eva Rönnblom som den 26 januari kommer att berätta för oss hur vi lyckas med odling av spännande växter som ingefära, gurkmeja, sötpotatis, wasabi och gyllenbär. Då blir det också provsmakning av många exotiska frukter.

Styrelsen i Västerorts Trädgårdssällskap önskar alla medlemmar en riktig God Jul och ett Gott Nytt År
Marianne, Eva, Pia, Ulla-Karin, Annika, Helena, Kjell och Christine