Västerorts Trädgårdssällskap är en ideell förening vars syfte är att under trivsamma former öka vårt kunnande om trädgård.
Här hittar du det vi har att erbjuda i år i form av bland annat föredrag, plantbytardagar och trädgårdsvisningar. Det övergripande temat för året är ”Maxa din trädgård utan att det kostar en förmögenhet”.
Om du inte redan är medlem så är du hjärtligt välkommen att bli det! Registrera dig på Riksförbundet Svensk Trädgårds hemsida – här.

Inför varje aktivitet skickar vi i god tid ut inbjudan per mejl till alla medlemmar. Om du är medlem och av någon anledning inte har fått inbjudan skicka ett mejl till info@vasterortstradgard.se så skall vi undersöka varför.

Sällskapets sista sammankomst för 2016 är genomförd och året börjar lida mot sitt slut.

Ett fullmatat programblad för 2017 kommer att skickas ut till alla medlemmar i början av januari men redan nu kan vi nämna att trädgårdsmarknaden på Åkeshovs slott är tillbaka sista söndagen i augusti.
Vi ser fram emot en marknad med digert utbud, mycket ätbart och lokalt tillverkade saker med trädgårdsanknytning. Börja planera för odling och skörd till marknaden redan nu!

Under 2017 blir det även flera spännande trädgårdsbesök, workshoppar och föredrag. Först ut är vår vice ordförande Eva Rönnblom som den 26 januari kommer att berätta för oss hur vi lyckas med odling av spännande växter som ingefära, gurkmeja, sötpotatis, wasabi och gyllenbär. Då blir det också provsmakning av många exotiska frukter.

Styrelsen i Västerorts Trädgårdssällskap önskar alla medlemmar en riktig God Jul och ett Gott Nytt År
Marianne, Eva, Pia, Ulla-Karin, Annika, Helena, Kjell och Christine